In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, tapahtumat
 
 

Tommolansalmella tapahtuu

Tommolansalmella tapahtuu ympäri vuoden! Tältä sivulta löydät tiedot sekä tulevista että menneistä tapahtumista lähiaikoina. Sivun alalaidasta löytyy myös valokuvia joistakin viime aikoina järjestetyistä tapahtumista.

Jos olet kiinnostunut järjestämään oman tapahtumasi Tommolansalmella, lue lisää tapahtumien järjestämisestä Tapahtumapalvelut-sivulta!

Aukioloajat vuonna 2017

Kahvila-ravintolamme ja camping-alueemme avautuvat jälleen toukokuussa 2017. Muistathan kuitenkin, että tarjoamme mökkivuokrausta ympäri vuoden. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Tulevia tapahtumia vuonna 2017

Eevan soudut, perinteinen kirkkovenesoututapahtuma Korpijärvellä 4.6.2017 klo 11-16

Perinteeksi muodostunut jokakesäinen kirkkovenesoutukilpailumme starttaa yhteislähdöllä klo 12. Perämieskokous alkaa klo 11, jolloin myös yleisö voi saapua paikalle. Reitin pituus on noin 20 km, ja voittajille on luvassa palkinto.

KuvaJoukkueiden osallistumismaksu on 150 euroa. Osallistumismaksuun sisältyy kaikille soutajille ruoka, kahvit sekä sauna/suihku.

Ilmoittautumiset 28.5.2017 mennessä asiakaspalveluumme, jolloin myös osallistumismaksun pitää olla maksettuna tilillemme FI04 5271 2120 0691 22.

Toivotamme kaikki souduista kiinnostuneet mukaan kannustamaan osallistujia!

Ravintolamme on avoinna normaalisti koko tapahtuman ajan.

Nuku yö ulkona -tapahtuma sekä 24 tunnin soutu Tommolansalmella 17.6.2017

Suomen Latu haastaa suomalaiset nukkumaan yön ulkona luonnonpäivänä, lauantaina 17.6.2017. Päivän tarkoituksena on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta nukkua ulkona.

Vastaamme haasteeseen tarjoamalla mahdollisuuden tulla telttailemaan ilmaiseksi tapahtumapäivänä.

KuvaOta siis mukaan ystäväsi tai perheesi ja tule kokemaan ilmaiseksi kiireetön yö Korpijärvellä!

Nautitaan yhdessä kesäyön rauhallisuudesta ja vaikka kuutamouinnista tai yösaunasta!

Eikä sadettakaan tarvitse pelätä - isot grillikatoksemme ja kotamme tarjoavat mahdollisuuden lämmitellä tulen äärellä läpi yön. Myös ravintolamme palvelee yömyöhään; voit vaikka lämmitellä terassillamme lämpimällä kaakaolla tai teellä!

Samana päivänä järjestämme Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi maratonsoudun. Tarkoituksena on, että 24 h aikana soudamme yhdessä yhteensä 100 km. Soutuun voi osallistua ilmaiseksi.

Täydennämme tapahtuman ohjelmatietoja sekä julkaisemme ilmoittautumisohjeet myöhemmin tänä keväänä.

Koko perheen juhannusjuhla perjantaina 23.6.2017

Tommolansalmen perinteinen koko perheen juhannusjuhla alkaa ravintolan luona lipunnostolla noin klo 18. Kokko syttyy noin klo 21.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, ja toivotamme tervetulleiksi juhannusjuhlaamme niin meillä majoittuvat camping-asukkaat, kaikki mäntyharjulaiset sekä lomamökeillään juhannusta viettävät!

KuvaRavintolamme on avoinna juhannusaattona klo 08-01.30, ja meiltä voi ostaa mm. lähiruokaa, tulisia grilliherkkuja, leivonnaisia, virvokkeita sekä alkoholijuomia.

Ravintolamme palvelee koko juhannusviikonlopun aamuvarhaisesta yömyöhään.

Lapsia viihdyttää Taikuri Alfrendo, jonka tunnin mittaisessa taika- ja sirkuskoulussa lapset pääsevät opettelemaan helppoja taika- ja sirkustemppuja. Vanhemmat voivat osallistua yhdessä lastensa kanssa temppukouluun.

KuvaTemppukoulun päätteeksi lapsille on tarjolla välipalahetki, jonka jälkeen Alfrendo harjoittelee pienen esityksen kaikkien niiden lasten kanssa, jotka ovat innokkaita esiintymään suuremmalle yleisölle. Temppukoulu päättyy Alfrendon ja lasten yhteisesitykseen.

Julkaisemme temppukoulun tarkemman aikataulun ja ilmoittautumisohjeet nettisivuillamme myöhemmin tänä keväänä.

Täydennämme juhannuksen aikataulu- ja ohjelmatietoja kevään ja kesän mittaan.

Muut kesän tapahtumat

Tommolansalmella järjestetään kesän mittaan myös muita tapahtumia. Juhlimme mm. 100-vuotiasta Suomea mäntyharjulaisille suunnatulla koko kesän mittaisella tempauksella. Lisätietoa tapahtumista on luvassa myöhemmin tänä keväänä nettisivuillamme sekä Facebook-sivuillamme.

Kirkkovenesoutua (kesäkuu-elokuu), aikataulu varmistuu myöhemmin

Tommolansalmella soudetaan kesäisin kirkkoveneellä. Soutu kestää noin pari tuntia. Vakituiset soutajamme toivottavat asiakkaamme mukaan ilmaiseksi. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisikaan soutanut aikaisemmin. Koska mukaan mahtuu vain neljä soutajaa, toivomme ennakkoilmoittautumista asiakaspalveluumme. Huom! Jos olet kiinnostunut soutamisesta isommalla ryhmällä, varaa kirkkovene maksua vastaan etukäteen asiakaspalvelustamme. Huom! Säävaraus - huonolla säällä soudut on peruttu.

Valokuvia menneistä tapahtumista

Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Kuva    Kuva    Kuva    Kuva    Kuva    Kuva
Kuva    Kuva    Kuva    Kuva    Kuva    Kuva

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram