In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, matkailuajoneuvojen majoitus
 
 

Monipuoliset majoitusmahdollisuudet matkailuajoneuvoille camping-alueella Korpijärven rannalla

Pieni ja idyllinen camping-alueemme sijaitsee Korpijärven rannalla, luonnonkaunilla mäntykankaalla, luonnon rauhassa.

Camping-alueellemme mahtuu majoittumaan yhteensä 26 matkailuajoneuvoa, ja tilava alueemme takaa, että jokaiselle on tarpeeksi omaa rauhaa ja tilaa.

Lomakeskuksen vastaanotto

Ilmoittaudu camping-alueelle tullessa lomakeskuksemme vastaanotossa, joka sijaitsee kesäravintolassamme (lomakeskuksen parkkipaikan luona).

Varaa sähköistetty paikka ennakkoon

Leirintäalueellamme on sekä sähköistettyjä että sähköistämättömiä majoituspaikkoja matkailuajoneuvoille sekä Korpijärven rannan läheisyydessä että hieman kauempana rannasta.

Sähköistettyjä paikkoja on vain rajattu määrä, joten ne kannattaa varata etukäteen. Sähköistämättömille paikoille meille sen sijaan mahtuu majoittumaan yleensä myös ilman ennakkovarausta.

Varauslomake (täytä varauslomake ja lue lisää matkailuajoneuvopaikkojen varaamisesta)

Matkailuajoneuvojen kausipaikat

Tarjoamme leirintäalueellamme myös matkailuajoneuvojen kausipaikkoja pidemmäksi tai lyhyemmäksi ajaksi.

Valokuvia matkailuajoneuvoille varatulta alueelta

Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva

Lisää valokuvia camping-alueestamme ja sen palveluista löydät Lomakeskuksen palvelut -sivulta.

Paljon ilmaisia palveluita sekä kaksi vuokrattavaa rantasaunaa

Saunat vuokrattavissa aamusta yömyöhäänMajoitusmaksun maksamalla voit vapaasti käyttää lomakeskuksemme palveluita erillisiä saunoja lukuunottamatta.

Rantasaunaa ja puusaunaa voi vuokrata erillismaksusta. Molemmat sijaitsevat kirkasvetisen Korpijärven rannalla, telttailualueen lähellä, ja niiden yhteydessä on lapsiystävällinen hiekkapohjainen uimaranta. Saunat ovat vuokrattavissa aamuvarhaisesta yömyöhään, joten voit varata ne vaikka aamu- tai yöuinnin yhteyteen.

Kaikki tarpeelliset palvelut - keittiörakennus, laavu ja grillikodat sekä suihkut ja wc:t - sijaitsevat matkailuajoneuvoille varatun alueen välittömässä läheisyydessä. Naisille ja miehille on varattu omat kaakeloidut ja sähkölämmitteiset suihkutilat saunarakennuksesta, ja alueella on useampia wc-pisteitä.

Lomakeskuksessamme on sekä kaksi vedenottopistettä ja yksi kemiallisen wc:n tyhjennyspiste. Juomakelpoinen vesi tulee lomakeskuksen omasta kaivosta.

Meillä on erinomaiset ruoanlaittomahdollisuudet, sillä keittiörakennuksesta löytyvät kaikki olennaiset ruoanlaittovälineet. Iso kotamme, grillikatoksemme ja laavumme on puolestaan varustettu kaikilla tarpeellisilla välineillä grillausta, savustusta ja letunpaistoa varten.

Tutustu tarkemmin lomakeskuksemme palveluihin.

Nauti kesäravintolan järvenrantamaisemista ja
kokeile aktiviteetteja - meillä ja Mäntyharjulla

Kahvila on avoinna aamusta iltaanKesäisin aamusta iltaan avoinna oleva kahvila-ravintolamme, uimaranta ja lasten leikkipaikka ovat parin minuutin kävelymatkan päässä.

Lomakeskuksestamme löytyy monenlaista puuhaa vapaa-ajalle. Suurin osa aktiviteeteistamme on ilmaisia, ja meillä on tekemistä kaikenikäisille lapsille.

Lähiseudulta löytyy myös runsaasti erilaisia retkeily- ja luontomatkailuaktiviteetteja, kuten Repoveden kansallispuisto ja Mäntyharjun alueen monipuoliset liikuntamahdollisuudet.

Tutustu tarkemmin lomakeskuksemme ja lähiseudun aktiviteetteihin.

Majoitusvuorokauden pituus

Majoituspaikan voi ottaa vastaan tulopäivänä alkaen klo 16, ja siitä on luovuttava lähtöpäivänä viimeistään klo 14 (sesonkiaikana klo 13).

Matkailuajoneuvojen majoitushinnat

Katso hintatiedot hinnastostamme.

Lomakeskuksen kartta

Avaa lomakeskuksen aluekartta isommaksi klikkaamalla tästä.

Voit myös ladata aluekartan itsellesi talteen PDF-tiedostona.

Aluekartta

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram